1992’den Bugüne Uzanan Yolculuğumuz
1992
Gürsoy Gıda olarak 1992 yılında sağlıklı, kaliteli, güvenilir ve lezzetli beyaz et ürünlerini nihai tüketici ile buluşturmak amacıyla kurulduk.
1996
1996 yılında beyaz et üretim tesisimiz kuruldu.
2005
2005 yılında kırmızı et üretim tesisimiz kuruldu.
2007
2007 yılında Türkiye’nin ilk katkısız hazır dönerini ürettik ve o tarihten itibaren önde gelen döner markalarına özel marinasyonlar ve işleme teknikleriyle üretim yapmaya başladık.
2013
2013 yılında satış ağımız tüm Türkiye pazarına yayıldı.
2021
2021 yılında perakende döner sektörüne Tamsos Döner markasıyla girdik.
2022
2022 yılında 4. Şubemizi açtık.
2024
2024 yılında markamızın yenilenen yüzüyle, 8 şubemizle aktifiz. Yeni iş modelimiz olan “1 Dükkan 3 Restoran” konseptimizle istikrarla büyümeye, Tamsos lezzetlerini geliştirmeye devam ediyoruz.